Udruženje instruktora rolera Srbije

Udruženje instruktora rolera Srbije (u daljem tekstu U.I.R.S.) osnovano je 2013. godine u Beogradu u Agenciji za Privredne registre Republike Srbije i predstavlja jedino priznato Udruženje instruktora rolera od strane Roler saveza Srbije, institucije podržane od Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog komiteta Srbije i međunarodnih institucija: Evropske roler Federacije C.E.C. i Međunarodne roler Federacije F.I.R.S.
Osnivači i članovi Udruženja su najzaslužniji pojedinci roler sporta u Srbiji i to u raznim disciplinama koje se odnose na vožnju na rolerima.
Predstavnici stilova U.I.R.S.: fitness – prof. Malenić Marko; speed skating – Miodrag Popović; aggressive – Slaviša Živković; urban – Denis Brkić; artisitic – Milica Brozović; inline hockey – prof. Uroš Brestovac.
Epitet „najzaslužniji“ se odnosi na dugogodišnje radno iskustvo u radu sa klijentima svih starostnih grupa i nivoa znanja, kao i organizovanje velikog broja, zvanično priznatih, programa i akcija koji su doprinosili popularizaciji ovog prelepog sporta.

Ime klubaUdruženje instruktora
rolera Srbije
AdresaAda Ciganlija bb
Grad11030 Beograd
PIB108023161
Matični broj28790635
Žiro račun/
Ime kontaktaMarko Malenić
Fiksni telefon011 357 22 59
Mobilni telefon063 55 00 44
E-mailoffice@skitrack.rs
Homepagewww.instruktorirolera.
webs.com
udruženje instruktora rolera srbije

Ostavite odgovor